Проверката, която в момента тече срещу мен, ще покаже, че

...
Проверката, която в момента тече срещу мен, ще покаже, че
Коментари Харесай

Цветанов се закани да съди хора, които с изказванията си са преминали границата

Проверката, която сега тече против мен, ще покаже, че не съм направил нищо нелегално. Истината в последна сметка ще излезе нескрито, само че дали тогава ще получа опрощение? Това сподели във Велики Преслав заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той добави, че е в непрестанен контакт с юриста си и имат подготвеност да заведат каузи против хора, които с изявленията си по негов адрес са минали границата на естественото. Заместник-председателят на ГЕРБ за следващ път изясни, че не е прикривал инспекция против постройката "Златен век ", а дори в противен случай – съгласно условията на Административнопроцесуален кодекс е препратил сигнала на способените институции, защото вътрешната комисия в Народното събрание не може да прави инспекции.

"Разследването ще покаже, че моята договорка е почнала на доста по-ранен стадий и разликата, която съм доплатил, е доста по-висока от тази, която се тиражира. Дори е двойно по-висока от цената на президентския апартамент ", разяснява той. Цветанов акцентира високият честен стандарт в ГЕРБ и попита за какво Българска социалистическа партия вместо да изиска оставките на хора с повдигнати обвинявания от прокуратурата, партията даже ги насърчава.

Пред представителите на медиите Цветан Цветанов изясни, че ГЕРБ от една година води подготовка за локалните избори и приказва с евентуални претенденти за кметове. "След края на европейските избори ще бъде изработен разбор както на резултатите от работата на всички кметове от ГЕРБ, по този начин и техният персонален принос по време на европейската акция ", добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР