Проверка установи нарушения на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19

...
Проверка установи нарушения на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Има нарушение на Националния план за ваксиниране в Сандански

Проверка откри нарушавания на Националния проект за имунизиране против COVID-19 в град Сандански, заяви в персоналната си фейсбук страница здравният министър проф. Костадин Ангелов, представен от Българска телеграфна агенция.

Министър Ангелов напомня, че през вчерашния ден, малко преди 18.00 ч., е разпоредил инспекция на сигнал за нарушавания на Националния проект за имунизиране против COVID-19 в град Сандански.

" Тя откри по неоспорим метод, че редът за имунизации на българските жители е нарушен. В Коронавирус системата, където се записват имунизираните лица, са вписани четирима общински съветници от Общинския съвет в град Сандански ", осведоми министър Ангелов.

" За да бъдат напълно спазени правилата на бистрота и правомерност, в границите на първия работен ден след приемането на сигнала, на следващия ден - 11.01.2021 година, ще бъдат взети пояснения от виновните за имунизирането в Сандански лица и институции.

Действията ни по отношение на имунизирането на всеки обособен българин са подчинени на ясни и точни правила, написани в Националния проект. Няма да позволи институции или обособени лица да ги нарушават! ", е декларирал министър Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР