Проведохме разговори, но както винаги сме казвали, крайният резултат ще

...
Проведохме разговори, но както винаги сме казвали, крайният резултат ще
Коментари Харесай

Денков за коалиционното споразумение: Хубаво е, че имаме предложен документ

Проведохме диалози, само че както постоянно сме казвали, крайният резултат ще видите, когато всичко е сложено на масата. Това съобщи министър председателят акад. след предложеноето от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили съглашение. 

Никой от нас няма предпочитание да показва негова версия на нашите полемики. Това единствено ще попречи да стигнем до положителен резултат. За нас е основно да се дефинира по какъв начин ще продължат промените, тъй че да сме сигурни, че управническата стратегия, изборът на основните лица - ще бъде изработен по метод безапелационен за обществото и ще сложи нови стандарти на ръководство на правосъдна система, антикорупционна комисия, регулатори. Нямах време да прочета документа, само че е хубаво че има препоръчан документ. Това е положително начало на същински договаряния, уточни акад. Денков.

По думите му разделянето 50 на 50 ще бъде част от договарянията.

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова още веднъж акцентира, че с премиера Денков имат доста градивен разговор и е значимо да бъде непокътнат.

Беше значимо да минем през стадия на оценка на обособените министертсва, тъй като те задават посока. Те споделят какво още би трябвало да се свърши и къде има положителни образци. Къде бихме могли с повече диалози и ясно заложен темп на работа - да имаме по-добри резултати. Преди да стигнем да приказваме за кой, за нас е значимо какво - значи доста ясна посока, промяна, правила, механизъм на работа. След това по какъв начин - това е нещо, което ние ще продължим да обсъджаме. След твоа ще пристигна въпросът кои са позициите и кой ще пристигна на тях, сподели още вицпремиерът Габриел.

Ние с акад. Денков ще създадем всичко допустимо да бъдат разисквани въпросиите, които в този момент си задаваме. Моментът е на по-малко говорене, на диалози в подробност. С единствената мисъл, че България има потребност от непоклатимост, да отстоява мястото си на интернационалната сцена, само че и да работи за своите жители, добави още Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР