Проведе се първата от поредица онлайн дискусии, инициирани от кандидат-депутатите

...
Проведе се първата от поредица онлайн дискусии, инициирани от кандидат-депутатите
Коментари Харесай

Сами Чакъров,ДПС:Мечтая България да е добрият пример

Проведе се първата от поредност онлайн полемики, инициирани от кандидат-депутатите от 25 МИР-София. Тези събития целят да дадят нов взор над актуалната обстановка и пътя напред към по-устойчива България.

Участие в полемиката взе и евродепутатът Илхан Кючюк,  който изрично съобщи, че „ не трябва да изискуем и да обричаме на беднотия идващите генерации ”.

Целта на събитията е всеки от членовете на листата да даде своя взор и експертна позиция по тематиките, които са част от тяхната професионална сфера на развиване.

По време на първата онлайн среща присъединяване взеха евродепутатът Илхан Кючюк, който е на 2-ро място в листата и Сами Чакъров, който е със забележителен опит в икономическата и капиталовата сфера. В хода на полемиката двамата разискаха значими тематики, свързани с икономическото възобновяване на страната, европейските средства и способи за интензивен ритъм на развиване на страната.

„ Движение за права и свободи постоянно е твърдяла, че стопанската система е в основата на развиването. Ръст от 2-3% годишно е извънредно непълен, за мен е омерзително постоянно да сме последни и на опашката. Икономиката е многокомпонентна, само че този диалог не може и не би трябвало да се води сред четири стени, би трябвало да е отворен към бизнеса, университетите и обществото като цяло. Движение за права и свободи печели доверието на хората, тъй като при нас диалогът постоянно и бил индикатор за народна власт. ”,  безапелационен е Кючюк.

Участниците споделиха концепциите си за възстановяване на икономическата конюнктура, които съгласно тях могат да се трансфорат в законодателство и показаха мнение, че в проекта за резистентност липсва фокус, тъй като се вършат опити  „ да се угоди на всички ”, а това единствено по себе си значи, че не реформираш страната.

 „ Движението за права и свободи ни дава платформата, с цел да се движим в скоростната лента. Ние имаме капацитета и опита, които са нужни за рестарта на държавността. Определено в дебата се ражда истината, в случай че не беше по този начин в Народното събрание нямаше да имаме 240 депутати, а единствено 1, който взема решенията еднолично. Мечтата ми е България да е положителният образец в Източна Европа, да използваме верните принадлежности и да използван положителните практики, с цел да притеглим задгранични вложения. ”, съобщи канидат-депутатът Сами Чакъров.

Събитието провокира мощен отзив и измежду аудиторията, където хората споделиха мнение, че е време за смяна и Движение за права и свободи дава алтернативата, която жителите търсят в идващото ръководство. Листата на 25 МИР-София несъмнено се радва на утвърждението на множеството хора, защото се състои от млади специалисти в разнообразни професионални области.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР