Проведе се Клубно първенство „Детски турнир по ушу“ Русе 2022Преди

...
Проведе се Клубно първенство „Детски турнир по ушу“ Русе 2022Преди
Коментари Харесай

Детски турнир по ушу се проведе в Русе

Проведе се Клубно състезание „ Детски шампионат по ушу “ Русе 2022

Преди дни в Голямата зала на ОМД се организира Детски шампионат по ушу “ Русе 2022. Първенството се провежда взаимно от Ученическа спортна школа – Русе, Общинския юношески дом и Семеен кодекс „ Калагия “ по случай Деня на детето. С впечатляващо присъединяване се показаха повече от 30 деца от Русе, Тутракан и Кубрат с над 100 осъществявания в разнообразни стилови категории на ушу и тайчи.

Целта на шампионата е спортната и креативната изява на децата, изразена във форма на съревнование и обучение в региона на спортната просвета, възпитаване на достойнство, почитание, отговорност, дисциплинираност, вътрешна резистентност и мощ на духа. Запознаване с вътрешния смисъл на обичайните школи - полезности, правила, философия, протокол.

Изпълненията бяха оценени от съдии - членове на Семеен кодекс "Калагия " с високи достижения през годините, с награди от Българската федерация по ушу и интернационалните достижения.

Медал "Победител в многобоя " получиха Адриана Чакърова, Ема Белевска, Симеон Белевски, Георги Стоянов, Виктор Ламбев, Виктория Параскевова, Замира Лазарова, Дея Вачкова и Донитеа Великова. Наградите бяха обезпечени от УСШ Русе и Читалище „ Тутракан “.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР