Провалът на Хари беше разгласен в The Traitors - тъй

...
Провалът на Хари беше разгласен в The Traitors - тъй
Коментари Харесай

BBC Феновете на The Traitors шумят за падането на Хари, тъй като излизането е „запечатано“ - и това няма нищо общо с Рос

Провалът на Хари беше разгласен в The Traitors - защото Рос заплаши да си отмъсти.

Тази вечер Хари седна до своите сътрудници Предатели - новобранците Рос и Андрю - и им описа проекта си да употребява тайния си щит, с цел да потвърди, че е Верен, когато в действителност не е. Феновете, които гледат шоуто на BBC, са уверени, че знаят по какъв начин Хари ще излезе от играта и се обърнаха към обществените медии, с цел да споделят мислите си по отношение на проекта на Хари за игра.

Рос беше неотстъпчив да отмъсти на майка си Даян беше „ убита “ в играта. Той беше безапелационен, че желае да събори предателите от вътрешната страна след случилото се, като почитателите към този момент са сигурни, че знаят за рухването на Хари.

Един написа: „ Хари стана прекомерно самоуверен. Пол беше прав за Хари учейки се от него, просто не по метода, по който той си мислеше. #TheTraitors ", до момента в който втори добави: " Хари, стреляйки против Пол, отстрани ли същинския си щит в играта? Усещате, че в този момент се подхлъзва. #TheTraitors. "

Трети показа: „ Нахалството на Бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР