Проучване в Китай установи, че изсушените листа и семена на

...
Проучване в Китай установи, че изсушените листа и семена на
Коментари Харесай

Листа и семена от гинко могат да подобрят ранното когнитивно възстановяване след инсулт

Проучване в Китай откри, че изсушените листа и семена на дървото гинко могат да подобрят ранното когнитивно възобновяване след инсулт.

Учените от пекинската болница „ Тиентан “ са разкрили, че хората с инсулт имат по-добро ранно възобновяване на когнитивните функционалности, в случай че са лекувани с интравенозни инжекции, в които са комбинирани биологично дейни съставни елементи на Гинко билоба.

Изследователите са анализирали когнитивното възобновяване на 3163 души, които са лекувани за лек до сдържан исхемичен инсулт в Китай. До деветдесетия ден, тези които са получили инжекции от съединението са имали усъвършенствани когнитивни резултати, по отношение на тези които са употребявали плацебо. Дървото гинко е един от най-старите живи дървесни типове в Източна Азия и се употребява необятно в обичайна китайска медицина.

Предварителното изследване беше показано по време на Международната конференция за инсулта в Съединени американски щати.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед60854Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед70189Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед37447Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед19957Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед108275Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед370798Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250938Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед225553Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед108275Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93823Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев8472Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржет </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР