Процудентът на хитовото шоу за имитации „Като две капки вода”

...
Процудентът на хитовото шоу за имитации „Като две капки вода”
Коментари Харесай

Маги Халваджиян побесня

Процудентът на хитовото шоу за фалшификати „ Като две капки вода” Маги Халваджиян е учуден от безотговорното отношение на почитатели на шоуто, научи HotArena.

Две следващи издания се излъчваха без аудитория в студиото в Горубляне поради изключителната обстановка. Единствените в публиката бяха екипът на шоуто и 65-годишният пенсионер и колекционер на подписи Стефан Цокев от Казанлък. Дядото бе написал молба до предаването да получи подпис от звездите, а Халваджиян употребявал неналичието на фенове, с цел да го предложения и да се срещне персонално с тях.

„ Изумително е! На моменти си мисля, че екипът на „ Сладко отмъщение” ми прави скрита камера. Само през днешния ден имам 43 запитвания дали не мога да осигуря предложения за „ Капките”! Как може да не си схванал, че има вирус, че е оповестено изключително състояние, че „ Капките” са без аудитория?! Наистина ли? И по какъв начин въобще ти хрумва да седнеш сред 500 индивида в този миг? Не е за поверие!”, пали се дългокосият арменец, представен от " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР