Процесът срещу г-н Тръмп по обвинения в заговор, свързани с

...
Процесът срещу г-н Тръмп по обвинения в заговор, свързани с
Коментари Харесай

Тръмп прави последен ход пред апелативния съд за „широк“ наказателен имунитет по дело за заговор за избори

Процесът против господин Тръмп по обвинявания в скрит план, свързани с напъните за възобновяване на загубата му през 2020 година, е плануван за 4 март, само че делото на процедура е отсрочено задръжте, до момента в който някогашният президент апелира. Върховният съд на Съединени американски щати отхвърли да форсира обжалването, оставяйки въпроса за „ имунитета “ да се разиграе, както е планувано на апелативно равнище.

Какъвто и да е резултатът от това решение, въпросът за „ имунитета “ евентуално ще се приземи назад във Върховния съд на Съединени американски щати през идните седмици, по средата на акцията на господин Тръмп за републиканската номинация за президент.

Последният мотив от юристите на господин Тръмп цитира дълъг отчет, който той разгласява в Truth Social във вторник, който съживява развенчани и непотвърдени изказвания за изборни измами, разчитайки на отчети от подправени, крайнодесни и учредени на теории на конспирацията уеб страници, които разшириха описа на господин Тръмп, че изборите през 2020 година са били откраднати и фалшифицирани против него.

Адвокат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР