Процентът на одобрение на работата на президента на САЩ Джо

...
Процентът на одобрение на работата на президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Байдън с рекордно нисък рейтинг от 36%. 68% смятат, че е твърде стар

Процентът на утвърждение на работата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е достигнал най-ниското си равнище от 36% по време на престоя му в Белия дом, заяви ABC News, базирайки се на данни, предоставени от Langer Research Associates.

На собствен ред 56% от хората имат негативно мнение за работата на настоящия президент.

Останалата част от интервюираните се затрудняват да отговорят.

Освен това съгласно изследване на ABC News, извършено взаимно с Washington Post, 68% от американците считат, че 80-годишният Байдън е прекомерно остарял, с цел да се кандидатира за втори мандат.

Докато 44% от интервюираните считат, че евентуалният противник на Байдън на изборите през 2024 година, 76-годишният някогашен президент Доналд Тръмп, е прекомерно остарял.

В същото време, отбелязва ABC News, доста от интервюираните означават умствената заостреност и положителното здраве на Тръмп за възрастта му, до момента в който в тази ситуация с Байдън участниците в допитването имат подозрения и по двата въпроса. Също по този начин съгласно изследването 54% от американците считат, че Тръмп се е справил чудесно с икономическите компликации по време на мандата си.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР