Процентът на колебаещите се изигра голяма роля. Нерешилите отидоха в

...
Процентът на колебаещите се изигра голяма роля. Нерешилите отидоха в
Коментари Харесай

Социолог прогнозира: Очаква се по-висок вот от Турция

Процентът на колебаещите се изигра огромна роля. Нерешилите отидоха в „ Продължаваме промяната “, само че не това промени картината. Политическа партия съумяха да създадат положителна акция на общия отрицателен декор. Това съобщи Добромир Живков от „ Маркет Линкс “ пред БТВ.

Като аргументи за ниската изборна интензивност посочи машинното гласоподаване, коронавирус рецесията и умората от изборите.

По думите му любопитни детайли има в гласуването за президент и партия. Радев взима най-вече гласове от гласоподавателите на „ Продължаваме промяната “. Спадът на Българска социалистическа партия той отдава на този феномен: гласоподаване за Радев и „ Продължаваме промяната “.

Той заяви, че 40% от гласоподавателите на Демократична България са дали своят вот за Радев, а 40% за Лозан Панов. „ Публичното държание на господин Панов оказа въздействие освен върху неговата кандидатура, а и насочи част от гласоподавателите на Демократична България към Политическа партия “.
свързани новини7722на 14.11.20214604на 14.11.2021
Живков уточни, че се чака по-висок от Турция. Според него изборната интензивност на втория тур на президентските избори ще е по-ниска.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР