Процедурата за тестовете за ученици при Стойчо Кацаров беше опорочена,

...
Процедурата за тестовете за ученици при Стойчо Кацаров беше опорочена,
Коментари Харесай

Бившият здравен зам.-министър разкри: Стойчо Кацаров опорочи процедурата за тестовете

Процедурата за тестванията за възпитаници при Стойчо Кацаров беше опорочена, по тази причина се забави присъственото образование с една или две седмици. Така бяха сложени в незнание родителите, министър Денков, който беше измамен. Болно ми е, тъй като като министерство бяхме поели уговорката да затворим в последното допустимо време учебните заведения. Това сподели по Нова тв някогашният здравен зам.-министър Димитър Петров във връзка инспекцията от службите и КПКОМПИ за процедурата.

Въпросът е за какво бяха заложени тези проби - костват към три лв.. А бяха заложени проби за 12 лв., а от Министерството на финансите бяха поискани 1,5 милиона лв..

Защо за една и съща процедура бяха направени 4 състезанието, попита още Петров. Министърът Стойчо Кацаров и началникът на кабинета му би трябвало да обяснят, сподели още Петров.
свързани новини24465на 09.12.2021
В тези процедури се появиха странни компании, които не са се занимавали в никакъв случай с доставка на медицински артикули. Процедурата не се водеше от доктор Златанова, която би следвало, а от началника на кабинета на Стойчо Кацаров Лидия Чорбанова, сподели още Петров.

Предлаганите контракти доведоха и до отвод на част от компаниите снабдители, твърди Петров, като отхвърля следствието да е по негов сигнал.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР