Противоречията и скандалите в застраховането не спират. Компания Лев инс

...
Противоречията и скандалите в застраховането не спират. Компания Лев инс
Коментари Харесай

Лев инс: Бюро Зелена карта ни дължи пари, не ние на него

Противоречията и свадите в застраховането не стопират.

Компания " Лев инс " и данните на българското бюро " Зелена карта " за това кой на кого дължи пари тотално се разминават, стана ясно в петък.

Ден, откакто Mediapool изнесе информация на бюрото, че към 30 май 2019 година " Лев инс " е единствената компания с огромни отговорности към него, възлизащи на 7.1 млн. евро, от застрахователя дадоха отговор, че освен не дължат никакви пари, само че и имат да взимат.

" Във връзка с отправеното питане за отговорностите на " Лев Инс " към Националното бюро на българските автомобилни застрахователи (НББАЗ, бюро " Зелена карта " ), безапелационният ни отговор е: " Не, " Лев Инс " няма отговорности ". Точно противоположното - имаме вземания, и в този подтекст се водят диалози с български, европейски, интернационалните организации и институции, включително и с НББАЗ ", споделиха от застрахователното сдружение в отговор на въпроси на Mediapool.

В допълнение, " Лев инс " упреква предходното управление на бюрото, отпред с изпълнителния шеф на " Алианц " Орлин Пенев, че през 2018 година е направило " незаконни " заплащания на компенсации по застраховка " Гражданска отговорност " за произшествия в чужбина. Пенев подаде оставка от бюрото на 13 декември 2018 година " по здравословни аргументи ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР