Противопожарен екип ще дава постоянни дежурства в курорта Златни пясъци“

...
Противопожарен екип ще дава постоянни дежурства в курорта Златни пясъци“
Коментари Харесай

Пожарникари ще дават дежурства на „Златни пясъци” през летния сезон

Противопожарен екип ще дава непрекъснати наряди в курорта „ Златни пясъци “ за трите месеца на дейния туристически сезон. Това стана ясно на първото съвещание на новия Консултативен съвет по въпросите на туризма. Командированите от вътрешността на страната пожарникари ще бъдат настанени в общинската почивна база в комплекса, която е в положително положение след осъществен ремонт

През последните два сезона в курортния комплекс не е бил основан екип и профилиран автомобил и се е разчитало на екипите на противопожарната работа във Варна. За това лято е нужен един основан автомобил и командироването на в допълнение чиновници за интервала от 15 юни до 15 септември. Причината е, че най-краткото време, за което противопожарен екип може да доближи от града до последните хотели на курорта, е над 20 минути, показват от Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

По време на първото съвещание хотелиерските организации регистрираха, че доста от базите ще бъдат отворени още на 1 май и по време на великденските празници.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР