Противогрипни ваксини в Бургас вече има. Те могат да се

...
Противогрипни ваксини в Бургас вече има. Те могат да се
Коментари Харесай

Ваксините против грип вече са налични в повечето аптеки и ДКЦ-та в Бургас

Противогрипни ваксини в Бургас към този момент има. Те могат да се купят от аптеките, или да бъдат сложени гратис на хората, които са навършили 65 годишна възраст. Actualno.com направи инспекция в Диагностично–консултативен център II Бургас ЕООД в Бургас. Според доктор Костова, която е фамилен доктор, слагането на ваксина е положително решение:
“В нашето ДКЦ пристигнаха имунизациите. Те обаче, са по-малък брой от поръчаните, а аз персонално дори още не съм ги получила, само че в кабинетите на всичките ми сътрудниците към този момент са в наличност и ги слагат на пациентите.Моите ваксини са поръчани по-късно и може би по тази причина се бавят. Времето за ваксини от дълго време мина, само че все пак ще ги слагаме. Моят 20 годишен опит демонстрира, че без значение от всичко, имунизациите оказват помощ. Самата аз си слагам всяка година, а имам и пациенти, които го вършат постоянно.Най-подходящите месеци са краят на септември и през октомври, само че тази година се получи закъснение. Много добър резултат има имунизацията, даже и да се разболеят хората не вършат тези фрапантни затруднения, температури и всички неприятности, които съпътстват грипа.Така, че доста добре е да се прави имунизация. “
Възрастните хора, които имат право на безвъзмездни ваксини, към този момент могат да се възползват и да посетят персоналния си доктор, който познава здравословното им положение и може да реши дали са подобаващи за слагане на този тип имунизация. Всички други, които желаят да се предпазят от грипа и неговите затруднения, би трябвало да ги купят от аптеките. В множеството към този момент се продават ваксини, като междинната им цена е 20 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР