Противно на очакванията, централата на Ford е разпространила съобщение в

...
Противно на очакванията, централата на Ford е разпространила съобщение в
Коментари Харесай

Ford глобява представителства, които продават електрическия F-150

Противно на упованията, централата на Ford е популяризирала известие в което ясно е оказано, че представителства на марката в Съединени американски щати, които продават демонстрационни бройки на електрическия Ford F-150 Lightning подлежат на санкция. Интересната обстановка се разиграва, защото търсенето на електрически пикап е голямо, а надценките, които клиентите са подготвени да платят, с цел да се снабдят с една от първите бройки е голяма.
`Ford

Информация за това доближава до нас от обява в профилирания конгрес F150lLIghtning, където бе публикуван документ, съгласно който представителствата би трябвало да задържат демонстрационния модел най-малко 6 месеца, преди да го предадат. В противоположен случай, санкцията за това доближава 25 хиляди $ или малко над 23 хиляди евро.

Търсенето на Ford F-150 Lightning е мощно повишено, а резервациите надвишават 200 хиляди. Подобно нещо се случи и с представянето на новото Bronco, когато представителства на марката също бяха предизвестени да не продават демо бройки, само че без да бъдат глобявани в случай че това се случи. Тогава доста дилъри не съблюдаваха това предписание, а на пазара се появиха точно такива всъдеходи, които постоянно се оказваха с проблеми или недобър външен тип.
`Ford

Изглежда в този момент от Ford са решили да поправят тази неточност и макар, че представителствата най-вероятно могат да покрият санкцията с надценката, която ще получат, то опцията да бъдат глобени и по различен метод от Ford също не отпада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР