Противно на написаното в медиите, че съм бременна - не

...
Противно на написаното в медиите, че съм бременна - не
Коментари Харесай

Моника Валериева обясни защо не може да е бременна

”Противно на написаното в медиите, че съм бременна - не съм! “ С тези думи взриви мрежите горещата русокоска Моника Валериева, която медиите набедиа за бременна. През декември Мони качи фотография, заради която потеглиха всички клюки за идното й майчинство. Всички твърдяха, че на фотоса ясно се вижда заоблено коремче като на жена в най-малко 5-ия месец, а дупничанката деликатно, положила ръка върху него, единствено удостовери съмненията с майчинската поза, която бе заела.

От спекулации се взриви и въпросът кой по-точно е таткото на подозираната рожба, защото всички още преживяваха раздялата на модифицираната хубавица с артиста Меди. Когато Моника призна на почитателите си, че е давала втори късмет след разлъка, почитателите изригнаха от наслада.
Реклама
Топдвойка, която при започване на връзката си пращеше от наслада и непрекъснато се показваше дружно, може би се беше събрала и това ощастливи всичките им върли фенове. Оказва се, че казусът на Мони не е тъкмо подобен и сега цели на мацето са малко по-различни. „ Не е нужно да съм бременна, с цел да не съм дейна в мрежите. Мисля, че малко ми мина ползата към инстаграм. Споделям нещо по инерция, нямам някаква упоритост за постове и сторита, на вълна същинските неща в живота съм “, показа Моника с почитателите си в нета. Валериева също посочи, че най-големият смисъл на живота й е някой ден да има устойчиво семейство и да стане майка, само че този ден, наподобява, не е на никое място в близкото бъдеще.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР