Протестите срещу правителството на ГЕРБ и главния прокурор Иан Гешев

...
Протестите срещу правителството на ГЕРБ и главния прокурор Иан Гешев
Коментари Харесай

Полицията не пусна в София камиона с озвучаването за протеста

Протестите против държавното управление на ГЕРБ и основния прокурор Иан Гешев не престават и довечера. Хиляди българи от София и страната ще показват за 16-и ден с искане за оставки. Трябва да се регистрира обаче, че зарядът спадна. Проявите са разфокусирани. В съпоставяне с първите десетина дни те се организират и с по-малко участници. Интересните събития обаче отново са налице. Преди малко Велислав Минеков сигнализира, че полиция не е разрешила в София да влезе камионът, който носи техниката за озвучаване. Инцидентът бе доказан и от различен водач на митинга - Мая Манолова. Би Ти Ви заяви, че чиновници на ДАИ спряли камиона за рутинна инспекция и открили, че той няма лиценз за транспорт. На водача били формирани няколко акта.

" Камионът е спрян в региона на Горни Богров. Номерата му са свалени. Той има дълготраен лиценз ", съобщи Минеков пред БГНЕС. Според него иде тирада за " обикновени форми на възмездие, които ще вбесят освен София и софиянци, само че и цяла България ". Минеков заплаши: " Ако камионът не пристигна тук в точния момент, ще прикани цяла София да излезе на улицата, давам обещание го! ".

И в Бургас има страст. Там в 17 часа започва автошествие. Заявеният му маршрут е: паркинг на магазин „ Метро ” – надлез до магазин „ Джъмбо ” и обратно; вход Бургас – второ кръгово придвижване до хотел „ Мираж ” и през бул. „ Стефан Стамболов ” до паркинг „ Метро ”. 

Това ще разстрои придвижването по автомагистрала „ Тракия ” в посока регионалния град. Полицията заяви, че пътуващите може да се отклонят през разклона за Камено - Българово и по този начин да стигнат до Южното Черноморие или Слънчев бряг.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР