Протестите са нормални неща, но правителството трябва да може да

...
Протестите са нормални неща, но правителството трябва да може да
Коментари Харесай

Първан Симеонов за протестите: Правителството трябва да се справи, без да си изпуска нервите

Протестите са естествени неща, само че държавното управление би трябвало да може да се оправя, без да си изпуска нервите. Разбира се, това е политическа игра. Това сподели пред Нова телевизия политологът от „ Галъп "  Първан Симеонов.

„ Понякога властта прекалява в евроатлантическите си жестове. Те са нужни, несъмнено, само че от време на време би трябвало да бъдат опаковани за българска аудитория, тъй като тя не е чак най-големият атлантически запалянко. И това невъздържание води противоположен резултат. Почва скърцане със зъби против самия атлантизъм ”, разясни Симеонов.

„ Мисля, че ръководещите учат този урок в придвижване. Иначе допускам, че те са положителни търговци в политическия смисъл на думата и мисля, че с цел да вършат това, евентуално желаят да си спестят правенето на нещо друго. Защото през днешния ден от нас се чака да пуснем това от Украйна, а на следващия ден ще се чака нещо друго във връзка тази страна. Може би е добре да запазим правото си да кажем „ не ”. Има, несъмнено, трети вид. В последна сметка това е тяхната визия, от време на време е радикална. Например, министър нормално има такива визии ”, съобщи Симеонов.

Той разяснява и дейностите на -. „ Те един път към този момент сбъркаха, като прибързано смъкнаха държавното управление на „ Продължаваме промяната ” и се убедиха, въпреки и по сложния път, че това единствено им подвига рейтинга. Така че в този момент би трябвало да играят по-мъдро, а точно това, което вършат - да оставят Политическа партия в изкуствената засада ”, изясни Симеонов.

По думите търпеливите играчи оцеляват в политиката. Според него Борисов се оправя идеално с тази роля.

„ Той е потвърдил, че го умее с две генерации сътрудници. Нищо не пречи да го направи и с трето потомство. Тоест, да ги пусне напред, с цел да обират негативите. Борисов няма интерес от повреждане на кабинета, само че очевидно вярно видя, че няколко месеца се беше обезличила партията му и в случай че сте забелязали, от месец насам към този момент подлага на критика Политическа партия. Това може да значи единствено едно. Борисов към този момент е по-спокоен за политическото си бъдеще ”, заключи политологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР