Протестиращите не вярват на властта. Те не вярват, че това,

...
Протестиращите не вярват на властта. Те не вярват, че това,
Коментари Харесай

Михаил Миков е в недоумение: Защо искат да сменят националния празник? От Русия ли се уплашиха?

Протестиращите не имат вяра на властта. Те не имат вяра, че това, което се приказва, ще се извърши. Не имат вяра, тъй като в последните години в българската енергетика протичат отрицателни процеси. ПАВЕЦ Чаира е счупена от години, блоковете от руснаците ги продадохме на няколко пъти на украинците, а в този момент се готвим да затворим ТЕЦ-овете. Това съобщи в ефира на Nova News някогашният ръководител на Народното събрание Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно.

Думите му пристигнаха в отговор на въпрос по отношение на признатото от депутатите подписано съглашение сред държавното управление и протестиращите енергетици и миньори. Той добави, че те (протестиращите, б.р.) са „ златните кокошки “ на България и „ не е добре да ги колиш “.

Големият въпрос е докога ще изкара тази коалиция. Очевидно ги е боязън да внесат бюджета в точния момент. Тези пари от Европа са витално нужни, с цел да оцелее властта, сподели още Миков.

Според него има индикации на държавна рецесия и предвижда, че тя ще се задълбочи, когато действителните финансови индикатори на страната станат публично притежание след локалните избори.

По тематиката с конституционните промени Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно счита, че единственото, което се цели, е лишаване на правото на президента да назначи длъжностен кабинет, с цел да може постоянното държавно управление да се задържи „ още малко на власт “.

„ Това няма да срещне схващане в обществото. Знаете какъв брой време продължи пазарлъкът за основаването на тази коалиция. Накрая всички се събраха единствено поради парите от Европа “, добави някогашният ръководител на Народно събрание.

На въпрос за промяната на националния празник Михов означи, че в страната вървят всеобщи подписи за запазването на 3-ти март.

Толкова ли се уплашиха от Русия, че желаят да махнат 3-ти март? Това е смешна история, отсече той.

За промените в спецслужбите Михов изрази мнение, че те се вършат, тъй като ген. Атанасов е „ мераклия “ да ги използва политически.

„ Не виждам по какъв начин ще се усъвършенства работата им, когато се смени началникът и се постави някой политически комисар. Тези работи с правилните приятели на значимите постове сме ги виждали преди '89-а и след '89-а година “, уточни в умозаключение Михов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР