Протестиращите направиха заявка да блокират парламента, където днес ще се

...
Протестиращите направиха заявка да блокират парламента, където днес ще се
Коментари Харесай

Депутатите се събират на извънредно заседание, протестиращите ги посрещнаха с яйца и домати

Протестиращите направиха поръчка да блокират Народното събрание, където през днешния ден ще се организира изключителното съвещание на депутатите, съобщи bTV. 

Демонстрантите посрещнаха народните представители с яйца и домати. Събитието е проведено в обществените мрежи под надпис: „ Домати за депутати “.

Полицейското наличие в региона е засилено, придвижването е отцепено.

Днес депутатите се събират по гледище на Българска социалистическа партия. Според дневния ред, избран от социалистите, Народното събрание би трябвало да гласоподава проекторешение, с което задължава държавното управление в 7-дневен период да внесе актуализация на бюджета поради социално-икономическите ограничения за превъзмогване на последствията от рецесията с ковид.

От левицата упорстват да бъдат изслушани министър председателят Бойко Борисов вътрешният министър Христо Терзийски поради насилието над публицисти и протестиращи по време на Националната конференция на ГЕРБ.

Междувременно в столицата остават блокирани трите основни столични кръстовища - Орлов мост, пред Ректората на СУ и на площад „ Независимост “ в така наречен триъгълник на властта. „ Дондуков “ остава блокиран от майките от „ Системата ни убива “, осведоми БНР.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР