Протестиращите фермери затвориха отново дълги участъци от някои от основните

...
Протестиращите фермери затвориха отново дълги участъци от някои от основните
Коментари Харесай

Конвои от фермери с трактори парализираха пътищата на Франция в знак на протест срещу правителството

Протестиращите фермери затвориха още веднъж дълги сектори от някои от главните автомагистрали на Франция в петък, употребявайки трактори, с цел да блокират и забавят трафика и да притискат държавното управление още по-силно да даде в сходство с техните претенции развъждането и развъждането на храна да бъде улеснено и по-доходоносно.

Разпространяващото се придвижване на фермерите за по-добро заплащане за тяхната продукция, по-малко администрация и по-ниски разноски, както и отбрана против на ниска цена импорт е от ден на ден се трансформира в огромна рецесия за държавното управление.

Това отразява демонстрациите на жълтите жилетки през 2018-2019 година против икономическата неправда, които раздрусаха първия мандат на президента Еманюел Макрон и трайно подкопаха известността му.

Този път новият министър-председател на Макрон, Габриел Атал, чиято храброст е подложена на грубо тестване единствено две седмици от началото на работата, се надява да успокои и завоюва демонстриращите фермери с поредност от ограничения, които о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР