Протестен лагер пред президентството заради последните промени в Закона за

...
Протестен лагер пред президентството заради последните промени в Закона за
Коментари Харесай

Протест иска президента да наложи вето на Закона за Черноморското крайбрежие​

Протестен лагер пред президентството поради последните промени в Закона за Черноморското крайбрежие. 20 организации, обединени в групата " Бетономорие ", упорстват президентът да наложи несъгласие върху гласуваните текстове.

Протестиращите блокираха придвижването в региона на президентството за към час. Те показаха, че възнамеряват да оставят своите палаткови лагери пред постройката на президентството в идващите три денонощия или до момента в който президентът не наложи несъгласие на последните промени в Закона за Черноморското крайбрежие.

Недоволството е ориентирано против решението на депутатите палатки, кемпери и каравани да могат да бъдат разполагани единствено на категорично избраните за частта места. Според протестиращите това е ограничаване на свободното къмпингуване. Те показаха, че не то е огромният проблем на българското Черноморие, а презастрояването.

Вчера недоволните от измененията входираха в президентството настояването си за несъгласие, както и подписка. Те желаеха среща с президента Румен Радев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР