Протестът на Автомагистрали - Черно море се отменя. Няма да

...
Протестът на Автомагистрали - Черно море се отменя. Няма да
Коментари Харесай

Няма да има протест на работниците от „Автомагистрали-Черно море“, срещат се с министър Караджов

Протестът на " Автомагистрали - Черно море " се анулира. Няма да бъдат блокирани Ришкият и Айтоският проход.

От известие на районното министерство стана ясно, че министър Гроздан Караджов е поканил п редставители на компанията на среща, която ще се организира в министерството след 14:00 часа, предава

" Поводът за следващ митинг са направените от нас средства за ремонта на автомагистрала „ Тракия “ и неизплатени от държавното сдружение „ Автомагистрали “ ЕАД, директно подчинено на министъра на районното развиване и благоустройство.

Общото обвързване все още за обекта към сдружението от страна на възложителя - „ Автомагистрали “ ЕАД, посредством АПИ, е в размер на 27 644 902 лв. с Данък добавена стойност “, се показва в известието на пътностроителната компания до медиите.  

Припомняме, че на 28 март се организира следващ митинг на работиниците от пътностроителната компания. Тогава те блокираха Автомагистрала „ Хемус “. Недоволството им е поради неизплатени от страната  27,6 млн. лева.  на пътностроителната компания за осъществен през предходната година ремонт на сектор от автомагистрала " Траки я ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР