Протест, организиран от ВМРО в защита на българския национален интерес

...
Протест, организиран от ВМРО в защита на българския национален интерес
Коментари Харесай

ВМРО защитава националния ни интерес в РСМ с митинг предупреждение

Протест, проведен от Вътрешна македонска революционна организация в отбрана на българския народен интерес в Северна Македония, се организира пред Министерски съвет. Цялото пространство към постройката е изцяло блокирано за придвижване. Проявата е под надпис " Не предавай Македония ", оповестяват от bTV.

" Това е протест предизвестие. Имаме информация, че на 24 този месец държавното управление на Кирил Петков се готви да вдигне ветото за започване на договаряния за участие на районен съд Македония в Европейски Съюз. Ако това стане, ние ще блокираме цялата страна ", сподели Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

Той изрично осъди езика на омразата против България в западната ни съседка.

Според почетния ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов Кирил Петков се надява с гласовете на Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи ветото над Скопие да падне.

" Петков може би е най-неуспешния и най-смешния министър председател на България, само че пък най-добре възползващия се от конюнктурата. Той се държи като обслужващ личен състав, не като министър председател на суверенна страна ", счита още Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР