Протест, организиран от ПП „Възраждане“ се провежда пред сградата на

...
Протест, организиран от ПП „Възраждане“ се провежда пред сградата на
Коментари Харесай

„Възраждане отново на протест срещу зеления сертификат

Протест, проведен от Политическа партия „ Възраждане “ се организира пред постройката на Министерския съвет в центъра на София. Демонстрацията е против зеления документ.

Министър-председателят Кирил Петков отиде при стачкуващите и даже взе микрофона от спонтанната естрада пред постройката на Народното събрание, съобщи

Петков сподели пред протестиращите: „ Знаете ли за какво съм тук при вас? Защото е значимо, в случай че желаеме да има смяна в тази страна, да работим дружно. Аз съм ходил на доста митинги “, сподели още той, само че беше пресечен от освирквания. "Аз съм тук, с цел да чуя вашите рецензии ", сподели още министър председателят. Той напомни, че ръководещите възнамеряват цялостно отпадане на зеления документ у нас, само че стачкуващите започнаха да скандират "Още през днешния ден! ". Петков продължи: "Това, което желая да ви кажа е, че нашето държавно управление не го е боязън да приказва с народа ".



Минути по-рано Петков разгласи, че отива пешком при протестиращите, с цел да се срещне с тях и да чуе настояванията им. "Аз от митинги не се тормозя, в противен случай – аз съм бил на доста митинги ", съобщи той.

Блокирано е придвижването в региона на "триъгълника на властта " - сред постройките на Парламента, на Министерския съвет и на Президентството.

Демонстрацията се организира под мотото "Искам естествен живот! ".

Полицейското наличие в региона е засилено, сложени са заграждения към постройката на Народното събрание.

Припомняме, че преди ръководещите оповестиха поетапно облекчение на Коронавирус ограниченията у нас и отпадане на зеления документ. Още от на следващия ден се облекчават част от изискванията за използването му. Въпреки това от "Възраждане " оповестиха, че плануваният им митинг ще се организира.

По-рано денем ръководителят на партията Костадин Костадинов написа във Фейсбук профила си: "Днес отивам пред Министерския съвет, с цел да защитя правото на заслужен и естествен живот - както за мен, по този начин и за всички българи. Никой и нищо няма да ме откаже да се боря за свободата си, и ще се боря, до момента в който победя ".

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР