Протежето на германския канцлер Ангела Меркел призова британците да останат

...
Протежето на германския канцлер Ангела Меркел призова британците да останат
Коментари Харесай

Германия умолява британците да останат в ЕС: Ще ни липсвате

Протежето на немския канцлер Ангела Меркел прикани британците да останат в Европейския съюз , изтъквайки, че нейните сънародници не са не запомнили по какъв начин Англия приветства завръщането на Германия като суверенна страна след Втората международна война, оповестява " Ройтерс ".

Новият ръководител на Християндемократическия съюз (ХДС) Анегрет Крамп-Каренбауер, която наследи Меркел като водач на партията, се причисли към немски политици, индустриалци и хора на изкуството в финален зов към британците, откакто до датата на Брекзит остават 70 дни (29 март), оповестява " Ройтерс ".

" Без вашата велика страна, този континент не би бил подобен, какъвто е през днешния ден ", акцентират те в писмото, което е било оповестено в английския в. " Таймс ".

" След ужасите на Втората международна война, Англия не се отхвърли от нас . Тя приветства назад Германия като суверенна страна и европейска мощ ", се показва в писмото.

Освен войната и мира, те са обрисували някои от по-важните качества, за които те акцентират, че ще им липсват, в случай че Англия излезе от Общността, към която тя се причисли през 1973 година.

" Ще ни липсва именитият английски черен комизъм и ходенето в кръчмата след работа за изпиването на една бира. Ще ни липсват чая с мляко и шофирането в лявата страна на пътя. И ще ни липсва да виждаме мима на Коледа ", се добавя в писмото.

" Но повече от всичко останало ще ни липсват британците - нашите другари през Ламанша ", приключва апелът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР