Проститутки превърнаха изоставен автомобил в публичен дом в центъра на

...
Проститутки превърнаха изоставен автомобил в публичен дом в центъра на
Коментари Харесай

Проститутки превърнаха кола в публичен дом в центъра на Пловдив

Проститутки трансфораха зарязан автомобил в обществен дом в центъра на Пловдив. Колата от близо три години се употребява за интимни милувки сред жриците на любовта и техните клиенти и то под носа на хората, живеещи против Централна гара. За казуса алармира четец на TrafficNews.bg, който ежедневно става очевидец на плътските удоволствия в региона.

Жените „ канели” клиентите си във въпросната кола-Хонда. Автомобилът е с британска регистрация и от няколко години не е локален и сантиметър от паркинга. Стъклата са разрушени, както и механизмът за заключване. Достъпът до колата става без никакъв проблем по думите на читателя ни.

В него могат да се видят всевъзможни атрибути, нужни за любовната игра - презервативи, мокри кърпи, даже и възглавница. За по-студените нощи има и одеяло.
Минавайки около японското возило, постоянно може да се виждат излизащи мъже, или да се чуят охкания и пъшкания. Когато колата не е заета за „ работа”, вътре спят бездомници.

Жителите на бул. „ Христо Ботев” от години търпят препитанието на проститутките и техните сводници. За въпросната кола те са алармирали до полицията и до регион Централен. На незабавен телефон 112 диспечерите са ги препращали към отдел „ Екология” към районното кметство. От там пък още веднъж са ги препращали към органите на реда с довода, че колата е с непозната регистрация.

Наш кореспондент отнесе сигнала до способените органи. Съвсем скоро очаквайте коментара им по проблема.
От години региона на Централна гара се е трансформирал съвсем, като емблематичната улица на „ Червените фенери” в Амстердам. Сводници и проститутки са нормалните жители в нощните часове. Викове, клаксони и даже пердах за клиенти, пречат на спокойствието на пловдивчани в региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР