Проститутка от Караганда се ожени за своя клиент и отиде

...
Проститутка от Караганда се ожени за своя клиент и отиде
Коментари Харесай

Като в приказка: Майкъл преспа с проститутка в Караганда, влюбиха се, отведе Альона във Флорида, а сега...

Проститутка от Караганда се ожени за своя клиент и отиде да живее в Съединени американски щати с него, предава NewTimes.kz. Историята е сходна на сюжета на кино лентата " Хубава жена " само че основни герои тук са 30-годишната Альона и неин клиент.

Момичето е от проспериращо семейство и дори има икономическо висше. Тя е работила в секс индустрията повече от 5 години, криейки това от родителите си.

Тя твърди, че има колежки, които са " ниска класа " и харчат пари за водка и да пренощуват някъде, " средната класа " пък обикновено включва разведени жени, които работят, за да издържат децата си. Альона обяснява и че има много момичета, които прибягват до проституцията защото не получават достатъчно любов, израснали са в лоши семейства или просто имат психични разстройства.

Тя се е запознала с 40-годишния Майкъл от Флорида, след като негов приятел му я " подарява " за изненада. Първоначално Альона е отказала да работи с него, защото е чужденец и се е страхувала, но след една седмица убеждения, тя се е съгласила.

В резултат на това, според Альона, двамата получават " магическа " нощ. Майкъл започнал да се вижда с Альона в продължение на две седмици, а когато се завръща в родината си, той не спира да общува с момичето през социалните мрежи.

Не след дълго Майкъл се върнал в Караганда и предложил брак на Альона. Тя напуснала работа и се преместила във Флорида при него. Влюбените се оженили. Майкъл се опитва да забрави за миналото на жена си, а семейството му няма представа за него. Самата Альона очаква дете.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР