Прости правила в тоалетната Тоалетната не е най-чистото и безопасно

...
Прости правила в тоалетната Тоалетната не е най-чистото и безопасно
Коментари Харесай

Прости правила в тоалетната: Научете на тях цялото семейство

Прости правила в тоалетната

Тоалетната не е най-чистото и безвредно място, само че в случай че следвате избрани правила, рисковете ще бъдат сведени до най-малко. Готови ли сте да разберете? Те са годни за всички тоалетни, само че е изключително значимо да ги съблюдавате на публични места.

Потърсете отдалечена от входа тоалетна
Просто е – множеството хора отиват в най-близката тоалетна. Същото се отнася и за етажите – в тоалетната на първия етаж отиват доста повече хора, в сравнение с в тази на четвъртия.

Хигиенни средства – постоянно с вас
В тоалетната на публично място постоянно ли има хартия, сапун и вода? Уви, не. Затова, носете със себе си антисептични гелове, сухи и мокри кърпички. Те няма да заемат доста място в чантата ви, само че в някои случаи ще бъдат добре пристигнали.

Не докосвайте нищо ненужно
Ако не се постанова, не докосвайте стените, дръжките и вратите. Всички повърхности в публичната тоалетна са евентуални носители на микроби и ние не се нуждаем от тях. Избършете ръцете си със салфетка или дезинфекционен гел. Не е съдбовно, само че не се излагайте на ненужна заплаха.

Закачалка
Не оставяйте движимостите си на мивката, на перваза на прозореца и изключително на пода. На множеството места има закачалки на вратите – използвайте ги. Дръжките на вратите избърсвайте със салфетка или обработвайте с антисептичния гел.

Не сядайте на тоалетната седалка
Избършете я със салфетки, подсушете или вземете други ограничения.

Затворете капака и пуснете водата
Правилото важи и за домашните тоалетни. Ако не пандизите тоалетната, тогава облак с милиони бактерии ще се издигне във въздуха. Защо да рискувате здравето си?

Измийте ръцете си
Мръсните ръце са разплодник на доста бактерии. Глистите и дезинтерията са проблем на хората с неприятна хигиена. Така че, не забравяйте да измиете или третирате ръцете си по различен метод. Всякакви хигиенични артикули като сапун и гел би трябвало да се измият с вода.

Общи правила за етикета
Отнасяйте се с почитание към другите гости на тоалетната – пазете непорочност, почистете след себе си.

Тоалетната, изключително обществена, не е стерилно място, само че в случай че следвате тези елементарни правила, можете да се предпазите от доста проблеми.

Избягвайте да се докосвате до повърхностите, не оставяйте чантата си на пода, дезинфектирайте ръцете си постоянно.

Носете със себе си хигиенични артикули – антибактериален гел, мокри и сухи кърпички.

Споделете тези елементарни правила в тоалетната с членовете на фамилията – по-лесно е да предотвратите проблемите, в сравнение с да ги лекувате.

Вижте още: 4 мощни средства за разчистване на фугите вкъщи

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР