Проста красота: ежедневен стил в зряла възраст Жените, които са

...
Проста красота: ежедневен стил в зряла възраст Жените, които са
Коментари Харесай

Проста красота: защо ежедневното облекло е идеално в зряла възраст?

Проста хубост: всекидневен жанр в зрелост

Жените, които са минали избрана възрастова граница, постоянно се пробват да се обличат по-скромно и по-просто. Изберете черни и сиви неща, неразбираеми качулки. Не можете да забравите за модата на всяка възраст!

Стилистите са уверени, че можете да изглеждате първокласно, даже в случай че предпочитате елементарност и стегнатост. Достатъчно е да се обърнете към нехаен жанр.

1,

Това е най-непретенциозният, некапризен и повсеместен жанр. Неговата деловитост несъмнено ще се хареса на мъдри зрели дами. Основният принцип е простотата и комфортът. Тази посока няма ясни граници и твърди граници, само че има редица правила, които би трябвало да се съблюдават. Ще ви разкажем за тях.

Откажете се от предметите на дрешника с искра, камъни, пасти. Твърде ярки, закачливи неща също не са разрешени. Трябва да бъдете по-внимателни при избора на аксесоари, бижута. По-малко е по-добре! Всички елементи на изображението би трябвало да бъдат сдържани, комфортни и в естетика между тях.

2,

3,

Ежедневен жанр, в който елементарни облекла органично наподобяват, в неутрална гама. Огромен плюс е, че този дрешник не е прекомерно безценен. Освен това съвсем във всеки дрешник има ежедневни предмети.

4,

5,

Изображенията в тази стилова посока съчетават елегантна класика с лека, изискана немарливост. Комплектите са елементарни в това време, само че доста истински: дънки и жилетки, дънки с копринен връх, обемна пуловер и тънка гипюрова пола.

6,

7,

8,

 

9,

10,

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР