Прословутият опит на поколенията явно е изтекъл, ако следвате вредните

...
Прословутият опит на поколенията явно е изтекъл, ако следвате вредните
Коментари Харесай

8 бабини поговорки, които съсипват живота ни

Прословутият опит на поколенията очевидно е изминал, в случай че следвате нездравословните препоръки на бабите ни. Истината е, че в случай че се вслушвате в някои остарели умозаключения, от щастлива и сполучлива жена можете да се превърнете в нервна и измъчена лелка. Ето 8-те нездравословни поговорки, които не би трябвало да следвате.

„ Птица в ръката е по-добра от жерава в небето. “

Не би трябвало да се задоволявате с малко. Стремете се да получите повече, в сравнение с заслужавате.

„ Там, където сте родени, ще бъдете най-полезни. “

Това е доста неправилно разбиране в днешно време. Много хора напущат родните си места, тъй като шансът да завоюват пари някъде другаде е доста по-голям.

 поговорки

„ Сълзите не могат да оказват помощ. “

Ако не си позволявате да проявявате страсти, рискувате да имате съществени психически проблеми и като разследване - разнообразни болести. По-добре е за изплачете тъгата си и по-късно да ви олекне, в сравнение с непрекъснато да се сдържате.

„ Парите не ви вършат щастливи. “

Тази сентенция просто не е вярна. Важно е да имате задоволително пари, тъй като те ще оказват помощ на вас, на здравето ви, на децата ви. Ще се почувствате доста по-спокойни и сигурни. 

 поговорки

„ Бог е бил толерантен и ни е споделил и ние да сме такива. “

Дайте на Бог малко отмора. Не е належащо да проявявате самообладание при никакви условия, в случай че нещо не ви харесва. Мразите ли работата си, разлюбили ли сте брачна половинка си, страдате ли от токсични родственици? Обърнете се и си тръгнете. Безкрайното самообладание по-скоро вреди.

„ Всяка жаба да си знае гьола. “

Тази сентенция не е нищо друго с изключение на отрицателно отношение, което пречи на общественото израстване. Бъдете смели и излезте от черупката си.

 поговорки

„ Ако искаш да си благополучен и да успееш, първо би трябвало да страдаш. “

Разбира се, че ще го извършите. Но това ще ви коства поредност от нервни сривове, които са неподходящи за здравето. Бъдете положителни и триумфът няма да закъснее. Вярвайте повече в себе си.

„ Искате прекалено много, по тази причина не получавате задоволително. “

Това не е правилно. Колкото повече желаете, толкоз по-добре! Мечтайте и действайте, а в случай че някой ви каже, че не можете да извършите нещо, направете го два пъти и не забравяйте да му се похвалите, когато съумеете.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР