Проследихме речта на Урсула фон дер Лайен. Ние приветстваме подкрепата,

...
Проследихме речта на Урсула фон дер Лайен. Ние приветстваме подкрепата,
Коментари Харесай

Корчева, ПП: Трябва категорично да заявим, че осъждаме агресията на Русия спрямо Украйна

Проследихме речта на Урсула фон дер Лайен. Ние приветстваме поддръжката, която засвидетелстваме към Украйна и сигурно ще следим какви бъдещи общоевропейски ограничения ще приемем за контролиране на рецесията, която следва.

Това разгласи Александра Корчева от „ Продължаваме промяната в „ Денят онлайн “ по Nova News.

На въпрос за това какъв брой дълго ще се проточи войната сред Украйна и Русия, тя сподели: „ Не знам дали даже тя може да предвижда по кое време ще свърши войната в Украйна. Тези събития и тяхното привършване не може да бъдат елементарно планувани. Ние ще продължаваме да следваме общоевропейските линии на взаимност към Украйна. “

„ Разговорите на равнище Европейски Съюз не престават от февруари насам. Урсула сподели, че ние ще задълбочим икономическото съдействие с Украйна – включително премахването на роуминга. Вярваме, че икономическата интеграция е нещо доста потребно и Украйна има потребност от такава помощ “, сподели още тя.

Корчева разяснява връзките на България с Русия с думите: „ Естествено, даже в най-трудните моменти в международната история, водачите на страните поддържат някаква връзка. Ние би трябвало изрично да заявим, че продължаваме да отстояваме, че осъждаме експанзията на Русия по отношение на Украйна. Що се отнася до доставките на газ, считам, че нашата страна би трябвало да работи за обезпечаване на предвидими и сигурни доставки. “

По мотив мигрантския напън, тя сподели: „ Ние доказахме, че когато имаме предпочитание и да действаме самоуверено, е допустимо да се контролират други такива рецесии, само че и меко казано тревожното положение на оградата ни с Турция, която Рашков дефинира като „ надупчена като швейцарско сирене “, бих търсила аргументите за проблемите с противозаконната миграция по-далеч от седем месеца обратно. “

На въпрос за влизането ни в „ Шенген “, тя сподели: " Трудно може да се каже, че можем да влезем, когато външната ни граница с Турция е била на процедура частна. Вярвам, че им да надигнем някои институционални дефицити, с цел да получим заветното „ да “. Борбата с корупцията също е един от главните проблеми за това. "

Корчева не разяснява дали Политическа партия имат концепция Бойко Рашков още веднъж да бъде вътрешен министър или пък да заеме различен пост, като загатна, че не знае да се разискват евентуални фигури за другите министерства и органи за изпълнителната власт в партията.

Нейното обръщение към гласоподавателите, с изключение на пожеланието да са здрави, е да се доверят на гласа си и да послушат това каква България желаят да видят след 5-10 години. " Намираме се в миг, в който в действителност би трябвало да се замислим каква България желаеме да видят децата ни ", добави още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР