Прощаваме на хората, убили татко, това е заявил син на

...
Прощаваме на хората, убили татко, това е заявил син на
Коментари Харесай

Синовете на Джамал Хашоги: Прощаваме на убийците на татко

Прощаваме на хората, умъртвили баща, това е декларирал наследник на саудитския публицист Джамал Хашоги, написа английският в. "Дейли мейл ".

"В дните на свещения за всички мюсюлмани по света месец Рамазан - ние, синовете на починалия Джамал Хашоги, прощаваме на хората, които лишиха от живот нашия татко ", това е написал на арабски Салах Хашоги в Twitter.

"Нека Всемогъщият и Всемилостивият Аллах да реши ориста на тези хора ", е допълнил Салах Хашоги в системата за микроблогове на родния си език.

Според източници на медията от Обединеното кралство последните думи в поста на Салах Хашоги биха могли да стане мотив за опрощение на петимата души, наказани на гибел за убийството на саудитския публицист и критик на Рияд. Събеседниците на "Дейли мейл " са показали, че амнистия, дадена от непосредствен на жертва на закононарушение, може да промени правосъдно решение. Изданието напомни, че правораздаването в консервативната близкоизточна монархия се основавало на обичайното ислямско право.

Турция: Присъдите по делото Хашоги не дават отговор на упованията ни

Джамал Хашоги е бил погубен през октомври 2018 година в консулството на родината си в Истанбул. Той е отишъл в дипломатическата задача, с цел да получи документ позволение за брак. Сътрудникът на вестник "Вашингтон пост " е бил благоприятен за турската гражданка Хатидже Дженгиз.

Журналистът е бил женен за Равиа ал Туниси. Семейството е имало два сина Салах и Абдуллах Хашоги и две дъщери – Ноха и Разан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР