Пророчествата на баба Ванга продължават да се сбъдват безмилостно 23

...
Пророчествата на баба Ванга продължават да се сбъдват безмилостно 23
Коментари Харесай

Племенник на Ванга за най-загадъчното ѝ пророчество: Само Осмият ще постигне световния мир

Пророчествата на баба Ванга не престават да се сбъдват безмилостно 23 години след гибелта й. Ясновидката е предрекла военния спор в Сирия и този факт наподобява извънредно заплашителен, защото е споделила, че след него ще пристигна и Трета международна война, оповестява Блиц.

``
реклама  

„ Има видео фрагменти от 1968 година. Ванга споделя: „ Сирия, Сирия! Как ще бомбардират тази Сирия! " Тогава никой не й обърна внимание ", споделя пред NTV племенникът на Ванга в нов филм за Петричката пророчица.

" И тя сподели: " Нека има мир, те ще го измислят. Само Осмият ще реализира международния мир “, споделя още Стоян Стоянов.  

Но кой е тази мистериозна осмица, за която Ванга е говорила? Ако преброим всички президенти на Сирия, тогава президентът Башар Асад е вече 26-ти поред. Това подухва на мисълта, че най-вероятно тя е имала поради водача на някоя друга страна.

Снахата на ясновидката също споделя, че Ванга е говорила за някаква осмица. 

„ Тя сподели, че когато Осмият подпише, ще настъпи мир за хиляда години. И се надявам това да се случи скоро. Но кой е този Осми? Това е въпрос, чийто отговор чакаме ”, споделя Здравка Янева. 

Ванга е предрекла, че война ще заличи Европа изцяло от лицето на земята и страните на континента ще престанат да съществуват. 

Друго знамение, което към този момент се е сбъднало, е идването на власт на Зеленски в Украйна. 

" Барутът ще падне, а зеленият държател ще пристигна да го замести ", споделила пророчицата.

Освен това тя предвижда, че Китай ще получи статут на международна мощ и ще бъде фиктивен превоз, който може да лети над земята. Ванга е споделила също, че Русия ще има съществени стопански проблеми, само че в последна сметка държател от Русия ще избави света.

Според ясновидката петролът ще загуби смисъла си и производството му ще спре с времето. Вероятната повода за това може да бъде откриването на нов тип гориво, тъй че експанзията в връзките сред страните ще изчезне. 

https://www.ntv.ru/video/1804450/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР