пропусна първата си дузпа откакто се завърна в Манчестър Юнайтед.

...
пропусна първата си дузпа откакто се завърна в Манчестър Юнайтед.
Коментари Харесай

"Роналдо е приключен": Кристиано изпусна дузпа, феновете откачиха

пропусна първата си дузпа откогато се завърна в Манчестър Юнайтед. Португалският ас имаше късмет да даде задатък на " алените дяволи " в мача против Мидълзбро за ФА къп, като в 20` Пол Погба беше фаулиран в наказателното поле.
За злощастие на Кристиано, който на следващия ден става на 37 години, ударът му беше нетипично слаб за реализатор на дузпи от такава класа. Роналдо рядко пропуща, само че този път не " откри " топката под добър ъгъл и я прати настрана от вратата.
Логично, Кристиано побесня след пропуща си, до момента в който в това време обществените мрежи прегряха след " изцепката " на португалеца. Веднага той се трансформира в топ тематика в Twitter в международен мащаб и №1 тематика в Обединеното кралство.

" Пеналдо е завършен ", гласи един от най-честите мнения в мрежата във връзка пропуща му. Други са: " Вече не може да прави и това, което го държеше съответстващ във футбола " ; " Професионален футболист не може да изпуска дузпи. Ако изпуска - заслужава заплата на докер " ; " Нека всички се смеем на Роналдо ".
Кристиано изпуска едвам 4-а дузпа в кариерата си в Манчестър Юнайтед. Това се случи против Уигън (2006), Уест Хям (2007), Барселона (2008) и в този момент против Мидълзбро. Ето и видео от пропуща му:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР