Пропастта в зелените финанси между инвеститори от ЕС и съперници

...
Пропастта в зелените финанси между инвеститори от ЕС и съперници
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Европейските мениджъри на активи са по-екологични от американците, установи проучване

Пропастта в зелените финанси сред вложители от Европейски Съюз и противници от Съединени американски щати като BlackRock се уголемява, споделя акция

Европейските мениджъри на активи следват по-екологичен път, защото ползата на техните съперници в Съединени американски щати към околната среда понижава, откри изследване на ShareAction.

Новите регламенти на Брюксел наподобява водят до разширение пропастта сред финансистите от Европейски Съюз и огромните играчи от другата страна на Атлантическия океан, които лобистката група упреква в оттегляне от екологичните задължения.

Секторът за ръководство на активи се трансформира в главен фокус за новите закони на Европейски Съюз за зелено финансиране – като медиатори постоянно могат да станат значими акционери, когато влагат средства от името на своите клиенти.

Чрез усилване на правата на акционерите и корпоративното откриване на информация, вярата е, че законите на Европейски Съюз могат да улеснят огромните вложители да повлияват решенията на компанията по въпроси като дал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР