Пропадналият до четвърта дивизия отбор на Пирин (Гоце Делчев) избра

...
Пропадналият до четвърта дивизия отбор на Пирин (Гоце Делчев) избра
Коментари Харесай

Димитър Коршумов е новият президент на Пирин

Пропадналият до четвърта дивизия тим на Пирин (Гоце Делчев) избра управление, което би трябвало да върне тима в началото в треитя ешелон. Новият президент е Димитър Коршумов, който наследява на поста ненадейно умрелия през 2019 година Атанас Мълчанков. На Коршумов ще оказва помощ директорски съвет от 5 души, като дилемите на всеки от хората там ще бъдат разпределени на последващо съвещание.
 Златан Ибрахимович си потегля от Милан, Рафаел Леао заема неговото място
Златан Ибрахимович си потегля от Милан, Рафаел Леао заема неговото място

Португалецът ще би трябвало да усъвършенства тактическите и техническите си умения

За нов старши-треньор е назначен известният в града експерт Димитър Крушовски. Нещата напролет стартираха оптимистично, само че за момента както в цялата страна, по този начин и в Гоце Делчев всичко е спряно до второ разпореждане.

Първата задача пред новите мощни хора в клуба е да завоюват промоция за Трета лига, като се чака мнение на БФС за метода на продължение на шампионата. Пирин (Гоце Делчев) сега е едноличен водач в Благоевградската " А " регионална група. Неврокопчани втора поредна година ритат по селата, а през 2014-а година бяха извадени от Първа лига поради непокриване на критериите за професионален лиценз.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР