Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх

...
Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх
Коментари Харесай

Пропадна участък по пътя между Габрово и връх Шипка

Пропаднал сектор затруднява придвижването по пътя сред Габрово и връх Шипка. Нека водачите карат с нараснало внимание при от 150-ия до 164-ия км. На мястото е сложена нужната сигнализация, а укрепването ще продължи до края на октомври.

Времето в района е най-вече ясно и слънчево. Настилките са сухи, само че в по-усойните места има и мокри сектори. Нови въведени ограничавания няма. За миналото денонощие не са регистрирани и тежки произшествия, заяви „ Фокус ”.

Пропаднал е и различен сектор сред селата Селище и Стоките. Шофьорите би трябвало да внимават в правата при км 11+675. Мястото е обезопасено и сигнализирано, а укрепването ще продължи до 31 октомври. Ограничено е придвижването на коли с широчина над 3.3 метра по пътя сред селата Кормянско и Малък Вършец. Причината е ограничен сектор при моста над река Крапец. На мястото е сложена нужната сигнализация. Реконструкцията на пътя ще продължи до края на месеца. Обходният маршрут е по път III–401 Граница Ловеч – /Кормянско-Малки Вършец/ за ППС над 3,30 м, при км 46+800 по общински път до III–403 в село Малки Вършец.

В едната лента се реализира придвижването в сектор при 145-ия км от пътя сред Дряново и Габрово.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР