Пропадането на бившия номер 3 в света и най-добър български

...
Пропадането на бившия номер 3 в света и най-добър български
Коментари Харесай

Григор Димитров падна от 405-тия в света

Пропадането на някогашния номер 3 в света и най-хубав български тенисист Григор Димитров продължава с цялостна мощ. Хасковлията загуби на старта на шампионата в Атланта от квалификанта Кевин Кинг, който е №405 в международната класация, с 5:7, 4:6. Донякъде провалянето може да се отдаде и на проблемите в рамото, които не престават да мъчат Григор. Българинът на няколко пъти се хвана за него, а един път получи помощ и от физиотерапевт.

Срещата стартира чудесно за Димитров, който записа два пробива и повече първо с 3:1 гейма, а по-късно и с 5:3. Кинг завоюва подаването си, а по-късно дръпна стигна до пробив, с цел да направи 5:5. Американецът за първи път поведе в мача, след което стигна до два сетбола и съумя да осъществя пробив, с който завоюва сета със 7:5.

Във втория сет имаше общо 7 пробива. Григор дръпна още веднъж с пробив и извоюван сервис гейм. Хасковлията съумя да поведе и с 3:0, като изглеждаше, че се връща в мача и ще успее да изравни сетовете. Нищо сходно обаче не се случи. Последва срив в играта му и пет следващи изгубени гейм, от които три при собствен сервис - 5:3 за Кинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР