Промяната умря с невярната декларация на Кирил Петков за гражданството,

...
Промяната умря с невярната декларация на Кирил Петков за гражданството,
Коментари Харесай

Промяната умря с невярната декларация на Кирил Петков за гражданството, със сглобката, с Борисов…

Промяната умря с погрешната декларация на Кирил Петков за поданството, със сглобката, с Борисов… Това написа в собствен коментар Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Вече даже вяра не се усеща. Поредните избори. Погнусата е цялостна. Никой не чака смяна, а има единствено чувство, че нещо не е както би трябвало. Оптимизмът си отиде дружно с огромните митинги отпреди три -четири години, когато даже по-корумпирани и девиантни хорица яхнаха митингите и станаха новите ръководещи. И от търкалящи се по улиците в митинги за оставка на Борисов и Гешев, се прегърснаха с Борисов и станаха даже още по-лоши.

Вече и уличните кучета знаят, че на територията се случва това, което Съединени американски щати реши, а суверенитетът остава единствено думичка в речника, без директно приложение в България

Сменят се един и същи тип кукли на конци, основани и следени от Козяк. След толкоз доста избори последните три години, едва ли някой има илюзията, че смяна ще има. Промяната умря. Умря сега, в който новите политици яхнаха митингите и не помниха защо стачкуваха хората. Промяната умря с погрешната декларация на Кирил Петков за поданството. Промяната умря със сглобката. Промяната умря с връщането на Борисов на бял кон. И действителността стана още по-кална и сива.

А правдивост няма. Това е, което най-вече тежи на народа ни – ограбиха страната, ограбиха пенсионерите, ограбиха стопанската система, ограбиха селското стопанство, ограбиха горите, водите, земите. Ограбиха всеки един българин. И осъдени няма. Африканска корупция с право, което е като врата в полето. Право на силата, а не мощ на правото.

Колко доста очаквания бяха убити тук!

Надявахме се на Слави Трифонов. Надявахме се на Лаура Кьовеши. Надявахме се на Кирил Петков, надявахме се на Мая Манолова, на Хаджигенов и Бабикян, на Настимир Ананиев, на Костадин Костадинов, на кого ли още не. Получихме още доста от същото.

Надявахме се, че може да има директна народна власт, макар здравия разсъдък, който ни подсказваше, че както са ни захапали, няма да ни пуснат поради едни подписи. Надявахме се на Конституционния съд, макар здравия разсъдък, който ни подсказваше по какъв начин се избират хората там. Надявахме се по едно време даже на Европейския съюз да озапти крадливите ни и некадърни политици, само че се оказа, че Европа има същият проблем като нас – крадливи и глупави водачи.

Сега чудеса не знам кой чака

Гледам даже договарянията за служебния кабинет – някак си неенергично, никой не се интересува, никой не си показва, че ще има нещо позитивно, просто да се избута до изборите, след изборите – да се избута до идващите предварителни избори.

И по кое време ли ще разберем, че методиката и системата са неправилни. И до момента в който ги повтаряме, резултатът ще бъде еднакъв.

Колко още предварителни избори и сменящи се непрекъснато нефелни държавни управления можете да понесете?

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР