Промоутърът на Олександър Усик – Александър Красюк, заяви, че сблъсъкът

...
Промоутърът на Олександър Усик – Александър Красюк, заяви, че сблъсъкът
Коментари Харесай

Мачът между Усик и Фюри е под въпрос заради финансовите претенции на Циганския крал“

Промоутърът на Олександър Усик – Александър Красюк, съобщи, че конфликтът на украинеца за безспорната международна купа в тежка категория против Тайсън Фюри е под въпрос заради финансовите условия на „ Циганския крал “. Двамата договарят за мач, в който да обединят поясите в тежката категория, само че времето изтича за реализиране на съглашение.

Красюк, който съставлява Усик, показа, че Фюри е отказал последната оферта, в която спечелилият получава 60% от парите, и сложи под въпрос дали първенецът на Световния боксов съвет (WBC) въобще желае срещата.

„ Мога да ви кажа единствено от думите, които слушам от хората, договарящи от наша страна – сътрудниците ми Франк и Джордж Уорън. Според техните информации, Тайсън Фюри е желал прекалено много пари. Дори и Усик да не получи нищо от мача, отново няма да бъде задоволително за Тайсън и неговите финансови искания. Обикновено, когато даден боксьор не желае мач, той изисква нещо невероятно, и по-късно нещата пропадат. Това демонстрира моят опит. В бокса съм от 20 години и навръх това съм ставал очевидец редица пъти. Когато търсиш конкурент за твоя боксьор и намираш подобаваща алтернатива, и той не желае да пристигна, споделя „ заплати ми 100 вместо 5 “, сподели Александър Красюк.

Тайсън Фюри и промоутърите му бяха потърсени за коментар. Във вторник Усик сподели, че мач с Фюри е „ доста значим и за двама ни “. Украинецът държи поясите на WBA, WBO и IBF в тежката категория след поредни победи над Антъни Джошуа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР