Промоутърът на Даниел Дюбоа, Франк Уорън, финализира и изпрати своята

...
Промоутърът на Даниел Дюбоа, Франк Уорън, финализира и изпрати своята
Коментари Харесай

Дюбоа подаде жалба за загубата от Усик

Промоутърът на Даниел Дюбоа, Франк Уорън, завърши и изпрати своята тъжба против отсъждането на забранен удар в борбата за международната купа на неговия човек против Олександър Усик. Британецът си намерения, че е съумял в петия рунд, който реферът Луис Пабон реши, че удара на Дюбоа не е по разпоредбите. На Усик бяха дадени повече от три минути да се възвърне и когато го направи, неотложно си върна контрола, с цел да завоюва с нокаут в деветия рунд.

Това е миг, в който Уорън, Дюбоа и треньорът Дон Чарлз имат вяра, че са ги измамили за международните трофеи и нещо.

В изявление за Seconds Out, оповестено през вчерашния ден, ветеранът промоутър удостовери, че всички доказателства се завършват и изпращат на WBA.

„ Жалбата се подава през днешния ден. Това се завърши и ще бъде при тях през днешния ден съгласно техния развой на обжалване, техните разпореждания. Така че ще го получат през днешния ден и ще би трябвало да го чуят ”.

Уорън продължи да споделя, че „ най-лошият сюжет “ в съзнанието му е реванш – наподобява даже без да се има поради, че санкциониращият орган може да реши, че резултатът остава в действие и не би трябвало да се подхващат спомагателни дейности.

„ Бих желал да създадат вярното нещо и мисля, че най-лошият сюжет е да наложат реванш за борбата... Ръководните органи ще би трябвало да решат времето до реванша. Няма причина да не бъде неотложно “.

„ Не мисля, че ще разгласят нулиране на резултата, защото са реалисти. Бих желал да го създадат, само че не мисля, че ще го създадат ”.

Страната на Дюбоа счита, че е основала задоволително доказателства, с цел да заключи, че ударът е легален – нещо, което другите до момента не са съумели да създадат.

„ Той заслужава реванш. Колкото повече го разглеждате и анализирате, явно аз съм го правил, а също и юристите го преглеждат. Уважавани хора в бокса, които са неутрални, нямат нищо общо с външния свят или злобари или нещо сходно. Можете да демонстрирате по разнообразни способи посредством фрагменти и фотоси къде попадна ударът. “

Другата страна е също толкоз уверена, че обжалването е безсмислено – страната на Усик споделя, че няма нулев късмет това да повлияе на резултата от борбата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР