Промоутърът Иван Несторов-Амебата е ползвал услугите на проститутки на сводника

...
Промоутърът Иван Несторов-Амебата е ползвал услугите на проститутки на сводника
Коментари Харесай

Поръчвал ли си е Амебата жрици от Чолата?

Промоутърът Иван Несторов-Амебата е употребил услугите на проститутки на сводника Росен Чолов-Чолата! Това излиза наяве от претекстовете към присъдата, с която преди два месеца арбитър Андон Миталов осъди Чолата и студентката Полина Иванова. Двамата получиха по три години условно с 5-годишен изпитателен период за това, че са се сговорили през 2014 година да работят като незаконна група за набиране на девойки за заплатен секс.

Амебата потърсил милувки при започване на октомври 2014 година Полина му уредила продажница, на която обяснила, че отива на адрес в кв. " Иван Вазов " при шефа на " Мюзик рекърдс ". След информация хубавицата открила, че това е Иван Несторов-Амебата, написа в правосъдните претекстове. Студентката-маман също била пред кооперацията. Щом известният клиент се качил в жилището с труженичката, маман си тръгнала. За услугата Амебата платил 500 лв..

Сутеньорът Чолата е погнат още през ноември 2012 година като началник на тайфа, занимаваща се с платена обич. Законови промени го вадят от килията след 8-месечен престой. През август 2013 година Чолов взема решение да продължи да се занимава със същата активност. Докато е зад решетките, схваща, че и Полина печели от търговия с плът. Няколко месеца по-късно двамата се схващат да работят дружно. Полина трябвало да набира девойките, а Росен да обезпечава платежоспособни клиенти от страната и чужбина, защото имал контакти. Кристин Попова, Натали Трифонова, Александра Димитрова, Мирела Ангелова, Бриджит Андреева, Яна Колева, Боряна Лекова, Венета Трендфилова и Радостина Христова се съгласяват да работят за тях. Бриджит е участничка в „ Мис Силикон “ и носителка на купата „ Бест Еротик модел “ за 2014 година Александра попада в схемата след запознанство с Полина в офис на прочут публицист. Двете вървят няколко пъти до град Гевгелия в Македония, с цел да обслужват клиенти.

Кристин търсела работа в уебсайт за разгласи и вижда анонс за хостеси. Така се среща с някогашния музикален продуцент на чалга звезди и фешън необут Галин Бръмчийски. Той се явява на съвещание с бастун, откакто е разгласен за търсене в Германия. Обяснява на магистратите, че е закъсал със здравето и би трябвало да се оперира. В делото Бръмчийски попада като продуцент, който давал данните на неуспели кандидатки за състезания на Полина и Чолов. Двамата с Чолата даже разясняват бизнес с плът в Германия, където проституцията била легална, така наречен девойки в сауна.

Бръмчийски среща Катрин с Полина на конкурс за модели. Студентката-маман се хвали с хубава кола и пари. Обещава на хубавицата да печели по 400 кинта, в случай че спи със заможни господа. Катрин се колебае дали да продава тялото си, по тази причина й е планувана среща с Чолата. В кафе " Момо " до НДК той й изяснява, че е " моторът, който движи колата ", а Полина провежда срещите. Пеперудките имали разнообразни инциденти, до момента в който изпълнявали сеансите. " Клиентът искаше да му върша сви*ка без презерватив и аз отхвърлих ", ожалва се една от проститутките. " Много хубави хора, доста хубави пари ", офертира Полина девойките. Оказало се, че те би трябвало да обслужат китаец в хотел до Руската черква в София. За сеанса чужденецът вади 1000 лв..

В различен случай труженичка е изпратена да обслужи трима загорели господа в столичния кв. " Гео Милев ". Момичето се плаши да не й се случи нещо неприятно и отхвърля. " Трябва да слушате, Полина ще ви бъде като майка ", разправял Чолата. Всички тези девойки били наивни и като че ли подготвени да го създадат, тъй като ги убеждавали какъв брой е прелестно това, че ще имат пари, че ще бъдат задоволени. За задачата са употребявани най-различни способи за манипулиране, сочат проверяващите. Най-често е обяснявано, че това, което вършат, не е нито аморално, нито срамно.

На Венета Чолов дава обещание да стане бизнес дама. Той даже й предложил да я направи Мис България, стига да изкарва пари против секс след състезанието. Отначало тя се съгласява, само че след това отхвърля. " Ние получаваме по 500 лева, има и девойки на 400 лева, а остатъкът до цялостната сума се разпределя 30% за Полина и 70% за Росен Чолов като началник ", признават девойките. Пред съда те са безапелационни, че никой не ги е насилвал и че са правили секс по свое предпочитание. Сред клиентите им били гърци, турски предприемачи, хървати и испанци. Имало и положителни предложения - сеанси в Милано, Мадрид или Монте Карло, съпроводени с обиколки по магазините. Няколко от девойките са викани в спа-комплекс в немския град Моерс, държан от холандец. Друг път се случвало да се пътува до селска къща в полето край Благоевград. Воаяж на няколко девойки до Карлово се осуетява. Щом стигат до мястото, няколко мъже им изясняват, че клиентът, който трябвало да задоволят, е умрял.

На едно от девойките, което таман се съгласило да проституира, се паднал много възрастен клиент. Девойката претърпяла потрес, само че въпреки всичко ощастливила господина. След това поискала по-млади мъже. При различен случай пеперудка правила тройка с маман Полина и турчин в пловдивски хотел. Защитата твърди, че не Полина е звъняла на девойките, а те са я търсили, с цел да намира клиенти и да взимат пари. Адвокатите считат, че труженичките са притискани от полицията, с цел да натопят Полина като маман. Юристите оспорват и СРС-тата по делото, като смятат, че разрешението за тях е издадено от незапознат орган - вместо от спецсъда от тогавашната шефка на Софийския градски съд Владимира Янева.

От 2014 година е минало толкоз време, че е обикновено да не помня защо става дума, разяснява пред " България Днес " промоутърът Иван Несторов-Амебата.

" Аз момиче не съм си поръчвал, само че и не виждам някакъв проблем да си вземеш продажница. Тази специалност съществува повече от 2000 година Може някоя от звездите, които ни гостуват, да е имал потребност от милувки и да са употребили моето име ", разяснява развеселено Амебата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР