Променя ли се ролята на парите, кой и как ще

...
Променя ли се ролята на парите, кой и как ще
Коментари Харесай

Бъдещето на парите - първи банков форум на сп. Мениджър

Променя ли се ролята на парите, кой и по какъв начин ще държи контрола над тях, гражданска война или еволюция ще се роди от срещата на високите технологии с финансовия бранш?

Това са част от тематиките и въпросите на които ще търсят отговори водещи банкери и финансисти на първия банков конгрес на сп. „ Мениджър ” .  Под надпис " Бъдещето на парите ", той ще се организира на следващия ден, 16 май, в столичния хотел „ ИнтерКонтинентал с начален час 14.00 часа.

Сред главните участници в първия панел „ Революция на парите: Как технологиите трансформират банките и финансите ” са финансистът доцент Емил Хърсев, Мартин Заимов, ръководител на надзорния съвет на Сосиете Женерал Експресбанк, Стоилка Арсова, шеф на дирекция „ Национална картова скица “ в „ Борика “ Райна Миткова-Тодорова, ръководещ шеф на EOS.

Новите " умни " форми на вложения и кой се опасява от FinTech революцията са водещата тема на втория панел, в който ще вземат присъединяване Александър Ефремов, аналитик и специалист в областите изкуствен интелект, Ивайло Иванов, изпълнителен шеф на iuvo, Павлин Стоянов, управител в „ Делойт Лигъл “, и Никола Колев, юрист в „ Делойт Лигъл “

Футуристичен взор в бъдещето на парите и България ще показа старши икономистът в «Отворено общество» Георги Ангелов , който ще придвижи аудиторията в 2030 година с икономическа прогноза.

Модератор на събитието е Милена Виденова, шеф на " Кофас " за България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР