Проливните дъждове през последните дни доведоха до наводнения във Великобритания,

...
Проливните дъждове през последните дни доведоха до наводнения във Великобритания,
Коментари Харесай

Проливни дъждове и наводнения във Великобритания

Проливните дъждове през последните дни доведоха до наводнения във Англия, които попречиха провеждането на събитията, планувани за уикенда, когато католиците означават Великден, съобщи ДПА, представена от " Нова телевизия ".

Според Метеорологичната работа през празничния уикенд се чакат още дъждове, като в понеделник в Англия и Уелс може да има разстройства в пътуването заради упования пороен дъжд. Тази заран английската Агенция по околната среда издаде 17 предизвестия за предстоящи наводнения в елементи от Уилтшър и Глостършър. Издадени са и 132 предизвестия за наводнения в Южна Англия.

Днес теренът на клуба по крикет на графство Уорчестършир беше напълно затрупан с вода, а конните надбягвания на пистата " Мъселбърг " край Единбург бяха анулирани заради подгизналия терен.

Крейг Снел, метеоролог от службата, предизвести, че в Англия и Уелс от на следващия ден следобяд времето ще стартира да се утежнява и ще вали за католическия Великден. В понеделник се чака пороен дъжд, който ще продължи през целия ден.

В Шотландия и Северна Ирландия и през двата дни ще има по-светли интервали.

Тези, които ще пътуват в понеделник, би трябвало да си плануват в допълнение време поради неприятните условия, поучават метеоролозите.

Основното надпреварване на пистата " Мъселбърг ", на която се организира Върджин Бет Куинс къп, с награден фонд 100 000 английски лири (126 250 долара), беше анулирано заради наводнената писта. Главният управител на пистата Бил Фарнсуърт посочи в обществените мрежи, че заради падналите дъждове, влажната зима и равнището на подпочвените води, " тук-там земята е подгизнала ".

В деня на надпреварите трябваше да се проведат фамилни събития, в това число годишното дерби на коргита, с присъединяване на спортни кучета, само че и то беше анулирано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР