Пролетта все още е колеблива и така очакваното затопляне някак

...
Пролетта все още е колеблива и така очакваното затопляне някак
Коментари Харесай

Сериалите, които ще ни приковат пред малкия екран през май

Пролетта към момента е неуверена и по този начин предстоящото стопляне някак се бави и към момента отсрочва проектите ни за безметежни вечери на открито. Добрата вест е, че това единствено ще ни даде още малко благоприятни условия да се сгушим в прегръдката на скъпите си хора на дивана у дома и да прекараме приятни мигове дружно пред дребния екран.

Нови сериали и мощно показана документалистика - това ни оферират през май от стрийминг платформата HBO Max. Сред заглавията, несъмнено заслужаващи внимание са новите истински сериали „ Водопроводчиците от Белия дом ” и Spy/Master. Комедийният сериал „ Велика ” с Ел Фанинг се завръща със своя трети сезон, а феновете на драмата могат да гледат психологическия трилър „ Без грях ”.

Този месец е богат на модерна и жанрово разнообразна документалистика - от „ Запознайте се със Селма Блеър ”, през „ Лейди Гучи: същинската история на Патриция Реджани ”  към живота на подрастващите тийнейджърки с „ Футболен клуб " Angel city " и проверяващия #Bamarush за гимназиален момически клуб в Алабама, който притегли внимание предходната година с дейната си акция за набиране на нови випускници в TikTok.

„ Водопроводчиците от Белия дом ”

HBO MAX: 2 май

драма | 16+

Режисьор: Давид Мандел

С присъединяване на: Джъстин Теру, Уди Харелсън, Лина Хейди

Първи епизод на новия HBO минисериал Водопроводчиците от Белия дом с присъединяване на Уди Харелсън, Джъстин Теру и Лина Хийди е разполагаем от през днешния ден в стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery. Сериалът е дело на носителя на Emmy® Дейвид Мандел („ Вице “ на HBO) и дава пречупен и комедиен ъгъл към действителни събития по време на аферата " Уотъргейт ".

Продукцията разнищва в дълбочина тематиките за политическия фанатизъм, цената на лоялността и страхa от това да загубиш властта. Свежият взор, с който е показана аферата Уотъргейт, наблюдава събитията, довели до грандиозния скандал. Егил “Бъд ” Крог и Матю Крог от екипа на Никсън, са наети да се грижат той да запази  поста си на президент, вместо това с поредност от дейности унищожават кариерата на президента.

„ Без грях ”

HBO MAX: 4 май

драма | 16+

Режисьор: Ал Маккей

С присъединяване на: Дороти Аткинсън, Джони Хартис, Вики Макклур

Психологически трилър, който наблюдава връзката сред скърбящата майка Стела и Чарлз - мъжът, изпратен в пандиза, за убийството на щерка й. С още една тийнейджърка в заплаха, Стела би трябвало да стигне до истината, преди да е станало прекомерно късно...

Unicorn: Warriors Eternal

HBO MAX: 5 май

анимация за възрастни | 16+

Режисьор: Генди Татраковски

Младо момиче, което несъзнателно се снабдява с вълшебен качества, скоро открива, че е част от група безконечни герои, предопределени да се борят със свръхестествено зло във времето.



Продължава на идната страница....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР