Пролетното издание на литературните срещи на фондация Прочети София“ ще

...
Пролетното издание на литературните срещи на фондация Прочети София“ ще
Коментари Харесай

Захари Карабашлиев разкодира избора на пролетните литературни срещи

Пролетното издание на литературните срещи на фондация „ Прочети София “ ще се организира на 30, 31 март и 01 април в Гьоте-институт България. Над 20 участници от разнообразни сфери на изкуствата ще се включат тази пролет. Сред тях са Захари Карабашлиев, Николай Терзийски, Жюстин Томс, Радослав Бимбалов, Алек Попов, Антоанета Колева, ВБВ, Виктория Драганова, Галина Борисова, Еми Барух, Жюстин Томс, Иван Димитров, Йордан Славейков, Кристин Димитрова.

Първата вечер  на 30 март ще завърши с музиката на група „ КАКЕ? “

Това е втората година от поредицата, като срещите се организират няколко пъти в годината в изцяло друг формат. Пролетната им версия ще се разграничава от лятната и есенната и за първи „ Избори “ е тяхната тематика.



„ Литературните срещи “ ще бъдат отдадени на представянето на писатели, актьори от разнообразни области на изкуствата и теоретици, под формата на интензивни 20-минутни презентации. Всеки има избор за своя метод и метод на показване като единственото изискване е да има литературна връзка.

Утвърждавайки метода, характерен за събитията на фондация „ Прочети София “, „ Литературни срещи “ ще продължат да търсят още и още вероятни връзки сред литературата и другите изкуства; сред литературата и науката; да уплътнява нишките, които акцентират осмислянето на литературните процеси, като част от по-широката картина на трендове и взаимоотношения. Точно това е повода пролетните „ Литературни срещи “ да включват писателска, поетична, сценографска, фотографска, драматургична, журналистическа, художествена, кураторска, музикантска, филантропична и научна вероятност.

Други забавни оферти за вашата библиотека



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР