Пролетният сезон настъпи. Според западни астролози той ще бъде динамичен

...
Пролетният сезон настъпи. Според западни астролози той ще бъде динамичен
Коментари Харесай

Меркурий ще е ретрограден до 25 април, очаква ни среща с минали любови

Пролетният сезон настъпи. Според западни астролози той ще бъде динамичен във връзка с астрологичните събития, които ни чакат. В първия ден на месец април Меркурий стартира своята ретроградна фаза и то не на смешка. Това е едно от най-значимите астрологични събития на пролетта, дружно с двете затъмнения, пишат от az-jenata.bg.

До 25 април Меркурий ще бъде назадничав. Последната ретроградна фаза на планетата на мисълта и връзката завърши на Нова година. През април Меркурий може да ни срещне с минали любовни ползи, да ни бъде мъчно да наваксаме с динамичното всекидневие, да имаме незначителни разногласия, от които обаче напрежението към нас да ескалира.

Новината за следващата ретроградна фаза на планетата нормално се приема с доза терзание, имаме вяра, че нещата се движат обратно, само че не е по този начин. Обикновено Меркурий се движи по-бързо от Земята, само че три или четири пъти в годината пък се движи по-бавно от нашата планета.

Меркурий стартира своята назадничавост по време на „ коридора на затъмненията “. Това значи, че планетата навлиза в ретроградната си зона сред двете затъмнения за сезона – лунното, което бе на 25 март и цялостното слънчево затъмнение на 8 април. Следователно ще би трябвало да внимаваме с думите си. Енергията на астрологичните събития ще се усети мощно.

 

Меркурий ръководи освен връзката, само че пътуването и технологиите, тъй че всички тези неща постоянно се нарушават по време на ретроградността му. Ето за какво е значимо да понижим темпото.

 

Втората ретроградна фаза на Меркурий през 2024 година ще бъде на 5 август.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР