Пролетни визии: Как да изглеждаме по-стройни? Няколко лайфхака, които ще

...
Пролетни визии: Как да изглеждаме по-стройни? Няколко лайфхака, които ще
Коментари Харесай

Пролетни визии: Как да изглеждаме по-стройни?


Пролетни визии: Как да изглеждаме по-стройни? Няколко лайфхака, които ще бъдат потребни на всички дами без изключение.

Със стоплянето на времето през последните две седмици вероятно от ден на ден дами се замислят за насъбраните през зимата килограми. Сега е моментът да обърнем съществено внимание на фигурата си и да се погрижим да изглеждаме и да се усещаме добре през идните топли месеци.

Това, несъмнено, изисква време и доста старания. Но имам вяра, че когато една жена си науми нещо, тя постоянно съумява да го реализира. Затова, дами, действайте и бъдете упорити! Изберете подобаващ за вас хранителен режим и спортно занятие и влезте във форма!

Докато съумеете обаче да постигнете задачата си, можете да обърнете внимание на тези детайли от дрешника, които да подчертаят женствеността ви и да скрият минусите. Представяме няколко лайфхака, които ще бъдат потребни на всички дами без изключение.

Класическото сако би трябвало да участва в дрешника на всяка жена, споделят стилистите. За да изглеждате слаби, пробвайте се да изберете свободни, а не тесни модели. В противоположен случай рискувате да изглеждате в очите на другите по този начин, като че ли сте взели сакото назаем от дребната си сестра или щерка.

Ако желаете образно да изглеждате по-слаби и по-високи, изберете удължени тоалети. Стилистите твърдят, че дългите роклите са подобаващи освен за специфични събития, само че и в всекидневието, в случай че, несъмнено, изберете верните аксесоари. Не забравяйте да наблегнете талията си с подобаващ колан, изберете бижута, които дават отговор на мотива, и носете клъч или дребна дамска чанта.

Класическите обувки, боти, ботуши със постоянен ток са наложителни за всеки сезон. Маратонките, както всички знаем, са комфортни, само че единствено обувките с токчета могат да подчертаят вашата женственост и прелест. Разбира се, това не значи, че би трябвало да носите всекидневно своите обувки със спиращи дъха стилети, само че се пробвайте най-малко от време на време да го вършиме. Толкова елегантно и красиво стоят! Чувствайте се свободни да носите такива с изострен нос!

Панталоните с ниска талия ще създадат бедрата ви да наподобяват по-големи, краката ви – по-къси, а коремът ви ще бъде по-видим. За да постигнете съвършена фигура (поне визуално), пробвайте се да изберете типичен или съкратени панталони или дънки, само че с висока талия. Именно тези варианти ще скрият несъвършенствата и образно ще „ раздължен ” силуета. Ако ги комбинирате с прибрано горнище, постоянно ще изглеждате стилни и спретнати.

Обичате да носите поли! Тогава заложете на пола вид молив, която ще ви направи по-слаби и ще ви придаде грациозен тип. Блуза от шифон ще се съчетае идеално с нея.

Ако харесвате щампи, изберете дребни (като точки или райе). Те ще ви оказват помощ да изглеждате по-слаби. Избягвайте огромни щампи и кормила! Те могат да прибавят образен размер към тоалета и по този метод да ви създадат да изглеждате по-пълни.

Вертикалните райета са идеални за ниски дами с апетитни форми. Тези линии образно прибавят няколко сантиметра височина и отстраняват няколко непотребни кг. И в следствие изглеждате доста по-млади и по-стройни.

И с цел да не превърнете стилната алтернатива за облекло в нещо непривлекателно, стилистите предлагат да комбинирате райета с изчистени облекла, сантиментални блузи или сбити топове.
Привлечете внимание с още няколко трика
• Фокусирайте се върху подчертаването на най-привлекателните елементи от тялото си! Играта с контрастност е друга ефикасна техника, защото носенето на облекла с идентичен звук от горе надолу може да докара до образно увеличение на размера.

• Опитайте се да изберете тъмни цветове – черно, тъмносиво, алено, зелено, синьо! Не се предлага да носите светли панталони и дънки, които могат да създадат краката ви да наподобяват по-едри.

• Изберете по-плътни тъкани, защото те оказват помощ да се скрият дребните недостатъци!

• Не обичате да подчертавате фигурата си! Изберете облекла с права кройка! Те не концентрират вниманието върху фигурата ви, само че в това време образно ви „ разтягат ” и скриват всичките ви недостатъци. Стилистите залагат както на рокли, поли и панталони с права кройка, по този начин и на якета и палта с прав контур.

• Имайте поради, че еднакъв тоалет може да наподобява друго на разнообразни видове фигура. Много е значимо да пробвате облеклата преди покупка и да избягвате извършването на покупки на сляпо онлайн. Обърнете внимание по какъв начин облеклата стоят на тялото ви и се съобразете с цветотипа си, когато избирате.

• Ако се спрете на рокля с надълбоко деколте, уверете се, че дължината на полата стига до коляното или по-долу. Обратно, в случай че решите да носите минипола, потърсете по-покрита горна част. Тази техника ще ви разреши да създадете моден и секси облик.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР